Kalaspyssla med Karin

Vem blir inte glad av färgglada och kalasiga luftballonger? Fyll dem med popcorn, snacks eller kanske en liten present? De är superenkla att göra och du pysslar ihop dem i ett litet nafs.

Popcornfyllda luftballonger

Vem blir inte glad av dessa färgglada och kalasiga luftballongerna! Fyll dem med popcorn, snacks eller kanske en liten present? De är superenkla att göra och du pysslar ihop dem i ett litet nafs. Använd en liten papperslåda som ballongens korg, jag tog några tomma topsförpackningar och klädde dem sedan med vanligt omslagspapper. Ta sedan fyra sugrör och tejpa fast dem på insidan av lådan, ett i varje hörn. Sedan är det bara att blåsa upp en ballong och trycka fast mellan sugrören och fylla luftballongskorgen med något gott!

Att göra en popcornfylld luftballong:

DU BEHÖVER: En liten papperslåda, presentpapper, tejp, sax, sugrör, ballonger och popcorn.

GÖR SÅ HÄR:
Börja med att klä in den lilla papperslådan i något fint omslagspapper, ungefär som när du slår in en present men låt pappret även klä insidan av lådan och fäst med tejp. Använd sedan fyra sugrör, ett i varje hörn och fäst med två tejpbitar längst insidan av varje hörn. Blås sedan upp ballongen och tryck ner den mellan de fyra sugrören och den fastnar där av sig själv. Sedan är det bara att fylla korgen med popcorn eller något annat gott och börja kalasa!

      

/Kreativa Karin 
Här hittar ni Karin på Instagram