Det här är Minstingen®

Minstingen är ett barnsortiment med blöjor, våtservetter, klämmisar och en hel del annat som är anpassat för barn upp till sex år. Produkterna finns att köpa på Willys, Hemköp, Mat.se och Tempo.

I Minstingens värld är det färgglatt, busigt och underhållande. Här möter barnen alla våra djur, Kajsa Krokodil, Ada Apa, Billy Björn, Kurre Kanin och alla de andra vildingarna i svängiga och sjungvänliga videos.

Som förälder bjuds du på föräldrapepp och exklusiva erbjudanden i Minstingenklubbens månadsbrev.

Upptäck Minstingens värld!

Miljömärkta Minstingen®

Alla Minstingens produkter är miljömärkta med Svanen. Det innebär att hänsyn är taget utifrån ett livscykelperspektiv – från råvara till avfall. Med hjälp av Svanenmärkning kan vi rädda världen lite grann varje dag.

Kvalitetsgaranti

Alla Minstingens produkter är utvalda och kvalitetstestade. Skulle du ändå inte vara nöjd med produktens kvalitet, ber vi dig höra av dig till oss. Uppge produkt, varumärke, streckkod, bäst före-datum/produktionskod, din adress samt dina synpunkter så ger vi dig kompensation för produkten.
Konsumentkontakt:
konsument@axfood.se

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Minstingen ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats, http://www.axfood.se, om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker minstingen.se, använder våra tjänster, kontaktar oss i sociala medier eller blir medlem i Minstingenklubben.