Det här är Minstingen®

Minstingen är ett barnsortiment med blöjor, tvättlappar, amningskupor och en hel del annat som är anpassat för barn upp till sex år. Sortimentet finns att köpa på Willys, Hemköp, Mat.se och i Tempo-butiker.

I Minstingens värld är det färgglatt, busigt och underhållande. Förpackningarna är kopplade till olika roliga djur som alla går under namnet Vildingarna. Här möter du Kajsa Krokodil, Ada Apa, Billy Björn och alla de andra vildingarna.

Du bjuds också på underhållning som roar och peppar både barn och föräldrar i Minstingens värld. Här finns bland annat svängiga Vilding-videos, peppande poddar och sjungvänlig musik.

Upptäck Minstingens värld!

Miljömärkta Minstingen®

Alla Minstingens produkter är miljömärkta med Svanen. Det innebär att hänsyn är taget utifrån ett livscykelperspektiv – från råvara till avfall. Med hjälp av Svanenmärkning kan vi rädda världen lite grann varje dag.

Kvalitetsgaranti

Alla Minstingens produkter är utvalda och kvalitetstestade. Skulle du ändå inte vara nöjd med produktens kvalitet, ber vi dig höra av dig till oss. Uppge produkt, varumärke, steckkod, bäst före-datum/produktionskod, din adress samt dina synpunkter så ger vi dig kompensation för produkten.
Konsumentkontakt:
konsument@axfood.se