Kalaspyssla med Karin

Att sätta ett tema på dukningen är ett superkul tips. Tallrikar och muggar av papper är perfekta att dekorera själv med på din vildings utvalda kalastema.

Djurisk dukning

Det är ju superkul att ha ett tema på dukningen och tallrikar och muggar av papper är perfekt att dekorera själv. Jag använde glittrigt dekorgummi som klarar både väta och kladd och limmade fast öron på baksidan av tallrikarna och små djuransikten på muggarna. Ett annat bra tips är att använda omslagspapper, det är billigt och funkar fint att använda som bordsduk, klä toalettpappersrullar med och skapa servettringar eller göra en festlig partyhatt med!

Att göra en djurisk dukning:

DU BEHÖVER: Papperstallrikar, pappersmuggar, sax, lim eller limpistol, glittrigt dekorgummi och en svart penna.

GÖR SÅ HÄR:
Klipp ut lite större öron av dekorgummi, de kan vara runda som en björn eller spetsiga som en katt. Lägg två ark på varandra så får du två lika stora öron. Använd lim eller en limpistol och limma fast öronen på baksidan av tallriken, vips så har tallriken förvandlats till ett festligt djur! Klipp ut små öron och ett djuransikte även till pappersmuggen. Limma fast detaljerna med lim eller limpistolen och måla dit ögon och nos med en svart penna.

      

/Kreativa Karin 
Här hittar ni Karin på Instagram